Säästötili

Toteuta toiveesi ja varaudu yllätyksiin säästötilin avulla. Se on fiksun säästäjän sukanvarsi.

check

Helppo ja joustava tapa säästää.

check

Riskitön tuotto.

check

Valitse jatkuva tai määräaikainen säästövaihtoehto.

Säästöt turvaan ja tuottamaan erilliselle tilille

Tärkeintä säästämisessä on sen aloittaminen. Liian pieniä summia ei olekaan, sillä aika ja oikeanlainen säästämisen tapa tekevät siitä aina kannattavaa. Säästötilimme varmistaa talletuksillesi tasaisen tuoton ilman ylimääräisiä riskejä.

Voit säästää säästötilille tiettyä tavoitetta varten tai pitää sitä puskurina pahan päivän varalle. Vaivattomin tapa säästää on tehdä siitä toistuva maksu verkkopankissa. Varat kertyvät kuin huomaamatta, kun ne siirtyvät automaattisesti turvaan päivittäisten pankkiasioiden tililtä. Lisäsuojaa tuo se, että säästötiliin ei voi liittää korttia tai maksupalveluita.

Jatkuva vai määräaikainen säästötili?

Säästötilin avatessasi voit päättää, miten pitkäksi aikaa tahdot sitoa säästösi. Sen mukaan valitaan joko jatkuvan tai määräaikaisen säästämisen tili. 

Jatkuvan säästötilin käyttö on joustavaa. Sinun ei tarvitse tallettaa mitään avataksesi tilin, eikä tuleville talletuksille ole vähimmäismäärää tai -tahtia. Voit nostaa tililtä niin usein ja niin paljon kuin haluat ilman erillisiä kuluja. 

Määräaikaisessa säästötilissä teet kertatalletuksen, jolle maksetaan ennalta sovittu korko määräajan erääntyessä. Tili sopiikin parhaiten isommille summille. Talletusaika määritellään tiliä avattaessa. Lisätietoa päätöksenteon tueksi saat Säästöpankin asiantuntijalta.

Voit avata säästötilin konttorissamme tai omassa verkkopankissasi. Pyydä tarjousta säästötilistä omasta Säästöpankistasi.

Tutustu myös näihin

Yhteinen tili

Ruokaostokset, yhteiset vakuutukset ja lainat, vuokra ja yhtiövastikkeet, sisustaminen... yhteinen tili helpottaa yhteisten raha-asioiden hoitamista.

ASP-tili ja asuntosäästäminen

Onko tähtäimenäsi asuntosäästäminen ja ensimmäinen oma koti? Jos olet 15-39-vuotias ja avaat ASP-tilin Säästöpankissa, saat monia etuja ja selkeän säästöohjelman tavoitteesi toteuttamiseen.

Tili lapselle

Opeta säästämisen tärkeys lapselle mahdollisimman varhain. Ensimmäinen askel säästämiseen on oman tilin avaaminen lapselle.

Käyttötili

Käyttötili on kaikille sopiva tili tuloja ja päivittäisiä maksuja varten. Tiliin saat yhdistettyä maksukortin, verkkopankin ja e-laskut.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...