Webinaari: Markkinaluotain - Miten sijoittaa korkosyklin käänteessä?

Tervetuloa Markkinaluotain webinaariin 19.9.2024 klo 18–19. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Säästöpankin brändikuva.

Tervetuloa ajankohtaiseen ja asiantuntevaan webinaariin, jossa keskitymme korkosyklin käänteeseen ja sen vaikutuksiin reaalitalouteen sekä sijoitusmarkkinoihin. Nykyistä matalammat korot näkyvät jo horisontissa, ja sen tuomat muutokset avaavat uusia mahdollisuuksia, mutta myös haasteita sijoittajille. Miten markkinat reagoivat matalampiin korkoihin, ja mitä tämä tarkoittaa talouden eri sektoreille? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumalla Markkinaluotain webinaariin.

Webinaarissa Säästöpankkiryhmän asiantuntijat tarjoavat syväluotaavan katsauksen tulevaan markkinakehitykseen sekä käytännönläheisiä näkemyksiä siitä, kuinka sijoittajat voivat valmistautua ja hyötyä tulevasta korkoympäristön muutoksesta.

Webinaarissa ensiesiintymisensä tekee myös Säästöpankkiryhmän uusi markkinastrategi Kalle Ainala, jonka rekrytointi on tärkeä osa Säästöpankkiryhmän varallisuudenhoidon palveluita, joita tarjoamme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvällä tavalla.

Tervetuloa mukaan!

Markkinaluotain on puolivuosittain maalis- ja syyskuussa julkaistava katsaus sijoitusmarkkinoiden näkymistä seuraavan 6 kuukauden ajanjaksolla. Katsauksen keskiössä ovat tunnin mittainen livewebinaari sekä taitettu tekstiversio, joka käsittelee samoja asioita webinaarin kanssa.

Puhujat:

Kalle Ainala, markkinastrategi, Sp-Rahastoyhtiö Oy
Henna Mikkonen, Säästöpankkiryhmän pääekonomisti
Johan Hamström, osakesalkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy
Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaari on toteutettu yhteistyössä Inderesin kanssa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
Markkinaluotain Säästöpankki Yksityispankki

Ajankohtaista