Osakesijoittaminen

Osakesijoittaminen sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen riskinsietokykyiselle henkilölle, joka tavoittelee korkeampaa tuottoa. Historiallisesti katsottuna osakkeet tarjoavat pitkällä aikavälillä parhaat tuottomahdollisuudet rahoillesi. Kauttamme voit ostaa ja myydä osakkeita ja muita arvopapereita helposti ja nopeasti.

check

Osakesijoittamisessa on pitkällä aikavälillä hyvät tuottomahdollisuudet.

check

Hajauttamalla sijoituksesi huolellisesti voit tasata riskejä.

check

Voit käydä osakekauppaa myös verkkopankissasi.

Osakesijoittaminen tarjoaa mahdollisuuden hyviin tuottoihin pitkällä aikavälillä

Osakkeisiin sijoittaminen vaatii sinulta riskinsietokykyä, mutta myös tarjoaa pitkällä aikavälillä hyvät tuottomahdollisuudet. Pitkällä aikavälillä ja historiallisesti katsottuna osakesijoitukset ovat olleet kannattavin sijoituskohde.

Osakesijoittamisessa keskeistä on sijoitusten huolellinen hajauttaminen – eri yrityksiin ja toimialoihin sekä myös maantieteellisesti.

Voit käydä osakekauppaa myös verkkopankissasi – vaikka kotisohvaltasi käsin sekä lähimmässä konttorissasi.

Lue myös Toimeksiantojen toteuttamisperiaatteet (pdf)

Markkinoiden aktiivinen seuraaminen tärkeää osakesijoittamista – tutustu markkinainformaatio-sivuumme

Osakkeet voivat olla sijoittajalle tuottoisa sijoituskohde, mutta osakesijoittaminen vaatii myös sinulta aktiivista yhtiöiden ja markkinoiden seuraamista ja pitkäjänteisyyttä – varoja kannattaa olla valmis sijoittamaan vähintään muutamiksi vuosiksi. Koska osakkeisiin sijoittamiesi varojen arvo voi kurssien heilahteluiden myötä vaihdella huomattavasti, sijoituspäätöksiä ei kannata tehdä lyhyellä tähtäimellä.

Markkinoiden seuraamiseen hyvänä apuvälineenä toimii esimerkiksi Markkinainformaatio-sivumme. Sieltä voit nopeasti tarkistaa esimerkiksi osakkeiden ja rahastojen päivän arvot sekä seurata pörssitiedotteita. 

Kiinnostaako osakesijoittaminen? Ota yhteyttä sijoittamisen asiantuntijoihimme.