Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Karri Alameri eroaa tehtävästään

Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Karri Alameri eroaa tehtävästään. Kai Koskela toimii väliaikaisena toimitusjohtajana. 

Säästöpankin brändikuva: rahapuu.

Säästöpankkiliiton toimitusjohtajan tehtäviä ansiokkaasti vuodesta 2022 hoitanut Karri Alameri on irtisanoutunut tehtävästään 29.9.2024. Hän siirtyy uusiin tehtäviin Säästöpankkiryhmän ulkopuolelle. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii toimitusjohtajan sijainen Kai Koskela. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään välittömästi. 

”Haluamme kiittää Karria hyvästä panoksesta Säästöpankkiryhmän hyväksi. Toivotamme Karrille kaikkea hyvää ja menestystä tulevaan. Säästöpankkikeskuksella on vahva ja osaava johto, joka Kai Koskelan johdolla luotsaa meitä eteenpäin. Aloitamme uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi, ja olen vakuuttunut, että löydämme Karrin jättämään aukkoon sopivan henkilön”, kertoo Robin Lindahl, Säästöpankkiliitto osk hallituksen puheenjohtaja. 

Vakavarainen Säästöpankkiryhmä 

Elokuussa julkaistun puolivuosikatsauksen luvut kertovat Säästöpankkiryhmän vakaasta tuloskehityksestä.  Kannattavuus ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla. Säästöpankkiryhmän uusi strategia vuosille 2024–2030 hyväksyttiin kesäkuussa. Sen tärkeimmät päämäärät ovat liiketoiminnan kasvu ja panostamme jatkossakin parhaaseen palveluun, johon Säästöpankkiryhmä panostaa jatkossakin henkilökohtaisen ja digitaalisten palvelujen saumattomalla yhdistelmällä, jossa asiakas voi joustavasti valita itselleen parhaan asiointitavan.  

Lisätiedot: 

Robin Lindahl 

Säästöpankkiliitto osk hallituksen puheenjohtaja 

050 595 9616 

Kai Koskela  

Säästöpankkiliiton vt. toimitusjohtaja

040 549 0430  

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo yli 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Jaamme osan tuloksestamme paikallisen yhteisön hyvinvointiin, koulutukseen ja tutkimukseen. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista