Yrittäjä, tervetuloa asiakkaaksemme

Yrittäminen vaatii vahvaa tahtoa ja osaavan talouden kumppanin bisneksen tueksi. Me tahdomme olla tukenasi pankkiasioissasi ja yrityksesi menestyksessä. Vaihda Säästöpankkiin ja tule tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
Voimakastahtoinen yrittäjänainen tietää, mitä tahtoo ja miten hän pääsee tavoitteisiinsa.

Miksi kannattaa olla Säästöpankin yritysasiakas? 

Yrityksesi menestys on myös meidän tavoitteenamme. Tahdomme auttaa sinua yrittäjänä ja yritystäsi menestymään. Ymmärrämme eri tyyppisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan pyörittämiseen. 

Saat sparraavan kumppanin – sekä sinulle yrittäjänä että yrityksellesi. Me autamme kokonaisuuden hahmottamisessa: mitä yrityksesi tarvitsee? Entä mitä sinä itse tarvitset?

Kattavat digipalvelut. Yritystä ei voi pyörittää vain virastoaikaan. Asiakkaanamme käytössäsi ovat monipuoliset digipalvelumme. Kehitämme niitä jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa. 

Asioillesi nimetään oma yhteyshenkilö ja asiantuntija. Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa sinulle nimetty pankin asiantuntija ja saat hänelle myös suoran puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse käydä samoja asioita aina uudelleen, kun voitte tutun henkilön kanssa jatkaa siitä, mihin edelliskerralla jäitte – oli se sitten yrityksesi rahoituksen järjestäminen tai sijoittaminen yksityishenkilönä, toki myös yrityksen kautta sijoittaminen onnistuu. 

Vaihda Säästöpankkiin – se onnistuu helposti

Kun olet päätöksesi tehnyt, me autamme sinua kaikissa pankin vaihtamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Ota yhteyttä, niin jatketaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti.

Lue Finanssialan ohjeet tiliasioinnin siirtämiseksi. 

Mitä tahto ja yrittäminen merkitsevät? Haastattelimme suomalaisia yrittäjiä ja arjen sankareita. Katso video