Sparbanken med på SuomiAreena 15.7.2022

Som en del av 200-årsjubileet deltar Sparbanken på SuomiAreena, Finlands största evenemang för samhällspåverkan i Björneborg i juli 2022.

Sparbanken i SuomiAreena.

Finlands största samhällsfestival SuomiAreena ordnas i Björneborg 11–15.7.2022. Som en del av 200-årsjubileet deltar Sparbanken på SuomiAreena genom att på fredag 15.7.2022 kl. 12.00–12.45 anordna ett diskussionstillfälle på scenen i Rådhusparken. Temat är ”Finland, företagarens paradis. Sant eller falskt?”

I Sparbankens tankeväckande debatt deltar:

  • Pirkko Ahonen, Sparbanksgruppens ledstjärna, 30 år en fråga om vilja i företagarnas intresse
  • Sanna Suvanto-Harsaae, internationellt effektiv, kompetent styrelsemedlem
  • Jukka Kurttila, Jukka Kurttila från Finlayson är en reklamman och PR-guru som predikar om ansvar
  • Teemu Arina, expert på digitalisering, företagare, facklitteraturförfattare och biohacker.

Diskussionen leds av Kirsi Alm-Siira, en erfaren journalist och nyhetsankare från Björneborg.

”Framgången för den finska ekonomin beror till stor del på hur bra företagen i Finland mår. Som bank är vår uppgift att hjälpa företag lokalt mot ekonomiskt välstånd. Vi vill också väcka en samhällsdebatt om hur framgångsrika företagare och experter inom företagsvärlden ser möjligheterna för företagets framgång och välstånd i Finland, nu och i framtiden. Samtidigt är diskussionstillfället på SuomiAreena en naturlig del av Sparbanksgruppens 200-årsjubileum”, säger Pirkko Ahonen, Sparbanksförbundets styrelseordförande.

 

Sparbanksgruppen har främjat individens och samhällets ekonomiska välstånd i redan 200 år. Vi vill att man känner oss för vårt mod, vår expertis och passion att göra ett utmärkt kundarbete. Sparbanksgruppen består av lokala Sparbanker runtom i Finland samt Sparbankscentralen. Utöver omfattande banktjänster erbjuder vi våra kunder tjänster för placering, bostadsbyte och försäkring.

SuomiAreena, Finlands största samhällsfestival, ordnas i Björneborg 11–15.7.2022. SuomiAreenas värderingar är: öppenhet, flerstämmig diskussion, jämlikhet, mod och avkoppling. SuomiAreena anordnas av MTV Oy och Björneborgs stad. I programmet lyfter man fram åtgärder som tar det finska samhället mot en bättre värld. Allt SuomiAreena-innehåll är gratis för besökare. www.suomiareena.fi

#SuomiAreena


Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu