Sparbanksgruppen deltar i det nya programmet Raharemontti som visas på Nelonen i höst

Under hösten kommer kanalen Nelonen att presentera det nya programmet Raharemontti, där man hjälper personer som kämpar med olika slags ekonomiska utmaningar. Sparbanksgruppen är en partner i programmet, och vi erbjuder vår ekonomiska expertis för att stödja deltagarna med att få ordning på sin ekonomi. Behöver du hjälp med att balansera din ekonomi? Ansökan av programdeltagare pågår nu.

Raharemontti - Jaana Pelkonen och Joni Rintamaa.

Programmet söker deltagare som vill lära sig att hantera sin egen ekonomi bättre eller behöver professionell hjälp med att organisera sin ekonomi. De ekonomiska utmaningarna kan orsakas av till exempel ökade levnadskostnader, överkonsumtion eller ekonomiska bekymmer till följd av olika förändringar i livssituationen.

Raharemontti fokuserar på hur vi kan hjälpa deltagarna att bättre hantera sin ekonomi nu och i framtiden. Vårt mål är att hitta ett individuellt sätt för varje deltagare att hantera sin egen ekonomiska situation och uppnå en balans i ekonomin även i framtiden.

"Syftet med Raharemontti är att främja en öppen diskussion om ekonomiska svårigheter och att ta bort skammen kring dem. Vår expert hjälper deltagarna i programmet att hitta sin väg ut ur en svår situation, och vi tror att dessa autentiska berättelser också kommer att ge tittarna något att identifiera sig med och tips för att förbättra sin egen ekonomihantering. Ämnet ligger mycket nära oss, eftersom vår uppgift har varit att främja individens och samhällets ekonomiska välfärd i mer än 200 år", säger Laine Spellman, marknads- och kommunikationsdirektör för Sparbanksgruppen.

Raharemontti är en programserie i åtta delar baserad på formatet ”Lyxfällan”, som har visats i olika nordiska länder i flera år. Programmet leds av Jaana Pelkonen och Sparbankens expert är Joni Rintamaa, direktör för Sparbanken i Somero. Programmet produceras av Banijay Finland, ett av de största TV-produktionsbolagen i Finland.

Vill du hitta sätt att öka din förståelse för monetära och ekonomiska frågor? Vill du samla besparingar och förverkliga dina framtida ekonomiska drömmar?

Sökningen har avslutats.

I framtiden kan du följa våra uppdateringar om programmet på adressen: www.saastopankki.fi/raharemontti-program

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu