Rahoitusalan työnseisauksen vaikutukset Aito Säästöpankin palveluihin 1.2.2024

Konttorimme ovat suljettuna työnseisauksen vuoksi torstaina 1.2.2024, poislukien Tampere Hämeenkadun konttori. Pääsääntöisesti emme pysty toteuttamaan sovittuja ajanvarausneuvotteluita työnseisauksen vuoksi. Myös keskitetty asiakaspalvelumme on suljettu.

Säästöpankin brändikuva.

Tampere Hämeenkadun konttorin info palvelee 1.2.2024 klo 10.00–16.30 ilman ajanvarausta. Katso täältä, mitä pankkiasioita voit hoitaa infossa. Hämeenkadun konttorissa ei ole kassapalveluja.

Työnseisauksen vaikutukset


Konttorimme ovat suljettuna työnseisauksen vuoksi torstaina 1.2.2024, poislukien Tampere Hämeenkadun konttori. Pääsääntöisesti emme pysty toteuttamaan sovittuja ajanvarausneuvotteluita työnseisauksen vuoksi. Myös keskitetty asiakaspalvelumme (puhelinasiakaspalvelu, chat, verkkoviestit) on suljettu.

Konttoreiden ollessa suljettuna pyrimme ylläpitämään muut peruspankkipalvelut. Korteilla voi maksaa ja nostaa käteistä normaalisti. Myös Säästöpankki Mobiili sekä verkkopankki toimivat normaalisti. Palveluissa saattaa kuitenkin esiintyä viiveitä.  

 

Poliittisissa työnseisauksissa, kuten muissakin poikkeustilanteissa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota poikkeuksellisiin yhteydenottoihin, jotka saattavat olla rikollista tietojen kalastelua. Maksukorttien tietoja ja tunnuslukua tai verkkopankkitunnuksia ei saa luovuttaa kenellekään.  

 

Perjantaina 2.2.2024 kaikki konttorimme sekä keskitetty asiakaspalvelumme palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Aukioloaikamme löytyvät kotivisuiltamme saastopankki.fi/aito/konttorit.

 

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista