Aito Säästöpankki avaa konttorin Seinäjoen Ideaparkiin

Aito Säästöpankki avaa kevään aikana uuden, modernin pankkikonttorin Seinäjoen Ideaparkin kauppakeskukseen. Uuden konttorin tiloista löytyvät asuntorahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen sekä päivittäisasioinnin palvelut, Yrityspankki, Yksityispankki, lakipalvelut sekä Sp-Kodin kiinteistönvälityspalvelut. Myös Seinäjoen keskustassa Kalevankadulla sijaitseva Aito Säästöpankin ja Sp-Kodin yhteiskonttori palveluineen jatkaa toimintaansa tuttuun tapaan.

- Tahdomme asiakkaidemme talouden parasta, joten lähdemme rakentamaan Ideaparkiin toimitiloja, jotka tarjoavat viihtyisät ja toimivat puitteet asiakaskohtaamisille. Tapahtuvat ne sitten kasvokkain tai digitaalisesti, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Rauhallista asiointia kauppakeskuksen sykkeessä

Vallitseva taloustilanne on saanut asiakkaat kääntymään Aito Säästöpankin puoleen etsiessään talouden erityisosaamista, räätälöityjä rahoitus- ja varallisuudenhoidon ratkaisuja sekä tukea oman talouden hallintaan ja taloudelliseen hyvinvointiin.

- Tällaisten asioiden hoitoon kaivataan asiointirauhaa, ja sitä uudet toimitilamme Ideaparkissa tarjoavat. Ja vaikka sisällä konttorissa vallitsee miellyttävä asiointirauha, sijaitsee konttori kuitenkin kauppakeskuksen sykkeessä: kun laittaa talousasiat reilaan, voi samalla reissulla hakea täydennystä myös vaate- tai jääkaappiin. Ideapark palvelee tarjonnallaan koko Etelä-Pohjanmaan aluetta, ja tekee näin myös meidän konttorimme entistä helpommin saavutettavaksi myös ympäristökuntien asukkaille ja yrityksille, Ahonen kuvailee.

Rekrytoinnit käynnissä

Aito Säästöpankin palveluksessa työskentelee parhaillaan noin 130 säästöpankkiiria. Lisää säästöpankkiireja tarvitaan eritysesti Etelä-Pohjanmaalle ja uuteen Ideaparkin konttoriin.

- Rekrytoinnit ovat käynnissä, ja haemme nyt palvelukseemme erityisesti sijoittamisen ja rahoituksen osaajia. Sopivien henkilöiden löydyttyä pääsemme avaaman ovemme Ideaparkissa. Tämä tapahtuu vielä tämän kevään aikana, Ahonen iloitsee.

Ideaparkin uudet tilat remontoidaan alkukevään aikana valmiiksi Aito Säästöpankkia ja sen asiakkaita varten.

Keskustan konttori säilyy

Aito Säästöpankki toimii tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Etelä-Pohjanmaan konttorit löytyvät Seinäjoen keskustasta ja Kauhavalta. Myös Kauhavan konttori muutti vuoden vaihteessa uusiin tiloihin.

Ideaparkin konttorin avautuessa Seinäjoen keskustan konttorin palvelut säilyvät ennallaan. Esimerkiksi päivittäisasiakkaita ilman ajanvarausta keskiviikkoaamupäivisin palveleva infopiste löytyy jatkossakin Kalevankadulta. Seinäjoen konttoreissa ei käsitellä käteistä rahaa, vaan niissä keskitytään erityisesti asiantuntijapalvelujen tarjoamiseen.

- Tässä ajassa olen erittäin tyytyväinen, että pystymme panostamaan kasvuun ja palvelujen kehittämiseen sekä luomaan uusia työpaikkoja Etelä-Pohjanmaan alueelle, Ahonen päättää.

Lisätietoja:
Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | Aito Säästöpankki | 050 407 0334 | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | @PankkiPirkko
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista