Marknadsradarn - Hur placerar man när räntecykeln vänder?

Välkommen till Marknadsradarn -webbinariet den 19.9.2024 kl. 18–19. Anmälan är nu öppen!

Sparbankens varumärke bild.

Välkommen till ett aktuellt och sakkunnigt webbinarium där vi fokuserar på räntecykelns vändning och dess effekter på realekonomin och placeringsmarknaden. Lägre räntor än idag syns redan vid horisonten och de förändringar som detta medför öppnar upp nya möjligheter, men medför även utmaningar för placerarna. Hur reagerar marknaden på lägre räntor och vad innebär det för ekonomins olika sektorer? Du får svar på dessa och många andra frågor genom att delta i webbinariet Marknadsradarn.

I webbinariet ger Sparbanksgruppens experter en djupgående översikt över den kommande marknadsutvecklingen samt praktiska synpunkter på hur placerare kan förbereda sig och dra nytta av den kommande förändringen i räntemiljön.

På webbinariet gör även Sparbanksgruppens nya marknadsstrateg Kalle Ainala sitt första anförande. Anställningen av honom är en viktig del av Sparbanksgruppens kapitalförvaltningstjänster som vi erbjuder våra kunder på ett sätt som ständigt utvecklas.

Välkommen!

Marknadsradarn är en översikt som publiceras halvårsvis i mars och september om utsikterna på placeringsmarknaden under de följande 6 månaderna. I fokus för översikten står ett en timme långt livewebbinarium samt en textversion som behandlar samma saker som webbinariet.

Talare:

Kalle Ainala, marknadsstrateg, Sp-Fondbolag Ab
Henna Mikkonen, Sparbanksgruppens chefsekonom
Johan Hamström, portföljförvaltare, Sp-Fondbolag Ab
Mikko Rautiainen, portföljförvaltare, Sp-Fondbolag Ab

Webbinariet hålls på finska.

Anmäl dig

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare
Marknadsradarn Sparbanken Privatbank

Intressant just nu