Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai haluatko tehdä keittiöremontin? Pienet ja suuret suunnitelmat saat ripeästi toteen remonttilainalla.

check

remonttilaina auttaa pikaisissakin remonttitarpeissasi.

check

Hyödyt verotuksessa, kun maksat taloyhtiön lainan remonttilainalla.

check

Laina ja maksuohjelma räätälöidään tilanteeseesi sopivaksi.

Työt käyntiin remonttilainalla

Säästöpankin lainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea remonttilainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen. 

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Hae lainatarjous remonttiin etukäteen

Remontit ja ylläpito kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Voit ennakoida lähestyvää remonttia hakemalla Säästöpankin lainatarjouksen. Se ei sido sinua vielä mihinkään. Tarjous taskussasi olet kuitenkin jo askeleen edellä, kun on aika aloittaa työt. Lainatarjouksen voimassaoloajan kerromme sinulle lainaneuvottelun yhteydessä.

Samassa yhteydessä katsomme lainan yksityiskohdat, jotka sovitaan yksilöllisesti sinun tilanteeseesi sopivaksi. Voit myös ottaa vapaaehtoisen lainaturvan ja varmistaa siten lainan takaisinmaksua yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa.

Remonttilainan saamiseksi tarvitset vakuuden. Sellaisena voi toimia esimerkiksi remontoitavana oleva asunto.

Testaa lainasuunnitelmiasi lainalaskurilla

Säästöpankin helpolla lainalaskurilla voit kokeilla erilaisia lainamääriä ja vaihdella niiden laina-aikaa, lyhennystapaa sekä korkoa.

Remonttilainahakemuksen voit tehdä verkkopankissa tai Säästöpankin konttorissa.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Edessä vaihto isompaan tai tavoitteena ihan ensimmäinen oma koti? Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Autolaina

Kun autokuume iskee, kysy meiltä juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös autolainalaskuriin.

Joustoluotto

Remontti, läppäri tai lomamatka – Joustoluotto on jatkuva vararahasto, jolla saat puskuria yllättäviin menoihin ja isompiin kuluihin.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Kotijousto

Kotijouston avulla vapautat asuntoosi sidottua varallisuutta unelmiesi ja suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Kulutusluotto

Auton osto, kodin remontit, lomamatka… Säästöpankin joustava kulutusluotto auttaa sinua elämän pienissä ja vähän suuremmissakin hankinnoissa.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin sijoitusasuntolainalla.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...