Kvevlax Sparbank flyttar till ny adress i Vasa

Kvevlax Sparbank flyttar till ny adress i Vasa 2024.

Kvevlax Sparbank har letat efter en ny affärslokal i Vasa, nu har banken hittat en tillräckligt stor lokal och flyttar i höst till Himalajagatan 9. Orsaken till flytten är att kundantalet och personalstyrkan växer och behovet av större utrymmen har varit aktuell från slutet av förra året.

Flytten kommer att ske under september månad men något exakt datum har inte ännu fastställts. Fredrik Björk, VD för Kvevlax Sparbank, säger att allt beror på när renoveringen av den nya lokalen blir färdig. Han ser framemot större utrymmen på Himalajagatan 9 och poängterar att det finns gott om parkeringsplatser för kunderna direkt utanför ingången. Utöver Kvevlax Sparbank kommer även fastighetsförmedlingen Sb-Hem och bokföringsbyrån NyAh Ekonomi Ab att finnas på samma adress. Björk har myntat uttrycket ”affärscentrum” om byggnaden och förväntningarna är höga.

Vi ser framemot att betjäna både befintliga och nya kunder på Himalajagatan 9, hoppas att kunderna tycker om det nya läget lika mycket som vi. Öppethållningstiderna kommer att vara de samma och vi fortsätter att hålla dörrarna öppna, det är bara adressen som ändrar” säger Björk.

 

Tilläggsuppgifter:

Fredrik Björk | verkställande direktör | fredrik.bjork@sparbanken.fi | 040 777 7335

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu