Företagare, välkommen som kund hos oss

Att vara företagare kräver en stark vilja och en kunnig ekonomisk partner som stöd för verksamheten. Vi vill vara ditt stöd i dina bankärenden och i företagets framgång. Byt till Sparbanken och bli en av våra nöjda kunder!

Varför lönar det sig att vara företagskund i Sparbanken? 

Ditt företags framgång är också vårt mål. Vi vill hjälpa dig som företagare och ditt företag att lyckas. Vi förstår de behov och ekonomiska smärtpunkter företag av olika slag har och vi hjälper dig med dem – så kan du koncentrera dig på att driva företagets verksamhet. 

Du får en sparrande partner – såväl för dig som företagare som för ditt företag. Vi hjälper dig att se helheten: vad behöver ditt företag? Och vad behöver du själv?

Omfattande digitala tjänster: Det går inte att driva ett företag endast under tjänstetid. Som kund hos oss har du tillgång till våra mångsidiga digitala tjänster. Vi utvecklar dem hela tiden, så att det ska vara så lätt för dig som möjligt att sköta dina ärenden. 

Du får en egen kontaktperson och expert. Hos oss i Sparbanken får du och ditt företag hjälp av en egen expert som du också får det direkta telefonnumret till. Du behöver alltså inte gå igenom samma saker om och om igen utan med den bekanta personen kan ni fortsätta där ni senast slutade – vare sig det är fråga om finansiering till ditt företag eller investeringar som du gör som privatperson, naturligtvis går det också att investera via företaget.

Byt till Sparbanken – det är enkelt

När du har fattat ditt beslut hjälper vi dig med alla praktiska saker kring bankbytet. Ta kontakt så kommer vi vidare så fort som möjligt.

Läs Finans Finlands anvisningar om överföring av kontoärenden. 

videon kuvateksti
Vad betyder vilja och företagande? Vi har intervjuat finländska företagare och vardagshjältar. Titta på videon.