Visa Credit/Debit -kortti

Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti on monipuolinen ja joustava pankki- ja luottokortti päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Säästöpankin Visa Credit/Debit -kortti
check

asiakkaidemme yleisin valinta. voit liittää korttiin myös rinnakkaiskortin.

check

Luotto-ominaisuus tuo joustoa arkeesi. kysy myös maksuvapaista kuukausista.

check

mukana ilmainen ostoturvavakuutus.

Monipuolinen ja joustava Visa Credit/Debit -kortti helpottaa arkeasi

Voit käyttää pankkikorttia tai luottokorttia ostostesi maksamiseen tai käteisen nostoon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Maksaessasi valitset veloitetaanko osto/nosto pankkitililtäsi (Debit) vai Credit-puolelta, jolloin hyödynnät korttisi maksuaika- tai luotto-ominaisuutta. Lähimaksulla maksat nopeasti korkeintaan 25 euron ostokset, jotka veloitetaan aina pankkitililtäsi (Debit). Käteisnostoja ja Visa-tilisiirtoja voit tehdä maksimissaan 3 000 eurolla viikossa. 

Voit tehdä maksukortillasi kätevästi ja turvallisesti hankintoja myös verkkokaupoissa. Varmistat verkko-ostosten turvallisuuden, kun käytät verkkokauppoja, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa. Jos sinulla on nettipankkitunnukset, korttisi rekisteröidään automaattisesti Verified by Visa -palveluun. . 

Korttiisi on liitetty ilmainen Ostoturvavakuutus

Voit maksaa laskuja Visa Credit/Debit -kortillasi Säästöpankkien palveluautomaateilla. Verkkopankistasi näet kätevästi luottokorttisi Credit-tapahtumat ja Visa-luoton tiedot. Voit maksaa pankkikortin puolelta lähimaksamisen avulla. Lähimaksamisen osalta tapahtumat veloitetaan aina pankkitililtä (Debit). Lisäksi voit nostaa käteistä ympäri maailman kaikista Visa-automaateista, tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla sekä nostaa käteistä kaupan kassalta.

Säästöpankin Visa Credit/Debit -korttisi luottoraja voi olla 1000 – 10 000 euroa. Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää, luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja.

Visa Credit/Debit -korttisi luotto-ominaisuus tuo joustoa maksuihin

Verified by Visa

90 päivän ilmainen ostoturvavakuutus luottokortillesi

Nosta pankkikortiltasi käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä

Aseta Visa Credit/Debit -kortillesi käyttörajoituksia

Korttitapahtumien valuuttakurssit ja valuuttalaskurit

Hukkasitko korttisi? Toimi nopeasti

Kuvakortin tilauspalvelu

Haluatko itse valita kuvan korttiisi? Ota yhteys lähimpään konttoriisi

Kehitämme kortinsuunnittelupalveluamme, jonka johdosta sähköinen kuvakortin tilauspalvelu on hetkellisesti pois käytöstä. Uusi palvelu tulee avautumaan verkkopankkiin kevään aikana. Siihen saakka voit valita korttikuvan 10 valmiista vaihtoehdostamme ottamalla yhteyttä lähimpään konttoriisi.

Tutustu myös näihin

TalletusOtto

Talleta käteistä rahaa tilille helposti ja nopeasti.

Visa Credit/Debit Gold

Säästöpankin Visa Gold Credit/Debit -kultakortilla saat lisäpalvelua ja maksat ne vähän suuremmatkin ostokset.

Visa Electron

Visa Electron on turvallinen valinta lapsen ja nuoren ensimmäiseksi pankkikortiksi.

Visa Debit

Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat ostoksia ja nostat käteistä rahaa pankkitililtäsi. Kortti sopii hyvin esimerkiksi perheen taloustiliin liitettäväksi.

Haluatko nähdä hinnastomme? Tai ottaa yhteyttä lähimpään Säästöpankkiisi? Kirjoita kenttään kaupunkisi, postinumerosi tai Säästöpankkisi nimi.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...