Säästämisen tuotteet Nooa Säästöpankista

Määräaikaistalletus, kiinteäkorkoinen säästötili tai Juhlatalletus – tutustu Nooa Säästöpankin omiin säästämisen tuotteisiin.

Säästötili sopii moneen tarkoitukseen

Nooa Säästöpankin kiinteäkorkoinen Säästötili on mainio tuote niin jatkuvaan säästämiseen kuin väliaikaiseksi parkkipaikaksi rahoillesi. Se on turvallinen tili, jota voit käyttää tarpeen mukaan.

  • Korko lasketaan koko summalle päiväsaldon mukaan.
  • Tilillä ei ole rajoituksia, joten voit nostaa säästöjäsi niin usein kuin haluat.
  • Säästötili on tarkoitettu säästämiseen, joten siihen ei voida liittää pankkikorttia tai maksupalvelua.
  • Voit kuitenkin tarvittaessa siirtää varojasi säästötililtä muille tileillesi, jotka ovat liitettyinä verkkopankkisopimukseesi.

Säästötilin kiinteä korkotaulukko

Talletussumma Korko 
0 – 24 999 euroa 0,10 % 
25 000 – 49 999 euroa 0,15 % 
50 000 – 99 999 euroa 0,20 % 
100 000 euroa tai enemmän 0,35 % 

Ajantasaiset euriborkorot löydät Suomen Pankinsivuilta.

Vakaa tuotto määräaikaistalletukselle

Määräaikaisen talletuksen korko riippuu talletettavasta summasta ja talletusajasta. Vakavarainen suomalainen Nooa Säästöpankki tarjoaa sinulle aina rehdin talletuskoron. Alla talletustarjouksemme, jotka ovat voimassa toistaiseksi:

Talletussumma 10 000 – 49 999 euroa

Talletusaika  Korko
 12 kk  0,10 %


Talletussumma 50 000 – 99 999 euroa

Talletusaika  Korko
 12 kk  0,15 %


Talletussumma 100 000 euroa ja enemmän

Talletusaika  Korko
 12 kk  0,20 %

Kysy myös Nooa Säästöpankin korkohemmottelusta - voit saada jopa 0,15 %-yksikköä (p.a.) paremman koron talletuksellesi!  

Juhlatalletus on monipuolinen ja tuottoisa vaihtoehto

Nooa Säästöpankin Juhlatalletus on yhdistelmätuote. Saat juhlavan 1,50 % vuotuisen koron 3–12 kk talletukselle, kun sijoitat samalla yhtä suuren summan rahastoon, eläke- tai säästövakuutukseen. Minimisumma on 5 000 euroa.

Juhlatalletus sopii sinulle, jos haluat talletuksellesi normaalia talletuskorkoa korkeamman koron ja olet valmis sijoittamaan säästöjäsi myös rahastoon, eläke- tai säästövakuutukseen tai Säästöpankki Sijoitusobligaatioon.

Rahastovaihtoehtoina ovat seuraavat Säästöpankin rahastot:

Säästöpankki Kotimaa, Säästöpankki Eurooppa, Säästöpankki Itämeri, Säästöpankki Aasia, Säästöpankki Amerikka, Säästöpankki Venäjä, Säästöpankki Kehittyvät Markkinat, Säästöpankki Maailma, Säästöpankki Osake Maailma, Säästöpankki Pienyhtiöt ja Kiinteistöosake Eurooppa

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuden arvo voi nousta tai laskea.

JuhlatalletusKorko – 1,00 % korko talletuksellesi

Nooa Säästöpankin JuhlatalletusKorko on sopiva yhdistelmätuote kaikille, jotka hakevat maltillista sijoitusvaihtoehtoa. Tarjoamme 3–6 kk pituiselle talletuksellesi juhlavan 1,00 % vuotuisen tuoton, kun sijoitat samalla 50 % summasta Säästöpankki Yrityslaina, Säästöpankki High Yield, Säästöpankki Kehittyvät Korkomarkkinat, Säästöpankki Korko Plus tai Säästöpankki Korkosalkku -rahastoon. Minimisumma on 5 000 euroa. 

JuhlatalletusKorko sopii sinulle, jos olet valmis tavoittelemaan säästöillesi talletuskorkoja korkeampaa tuottoa rahaston kautta. 
 
Voit sijoittaa 50 % summasta johonkin seuraavista rahastoista:

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuden arvo voi nousta tai laskea. 

...