Lammin Säästöpankki

Kesä on tahtomisen aikaa

Nyt on hyvä hetki hakea asuntolainaa tai neuvotella nykyisestä lainastasi meillä. Jätä lainahakemus ja voit voittaa 2000 €:n lahjakortin K-Ryhmään. Arvonta suoritetaan 17.12.2019. 
Iloinen pariskunta on päättänyt menestyä yhdessä.

Sano TAHDON Säästöpankin asuntolainalle ja hyödynnä kesäetumme!

1. Puolen vuoden lyhennysvapaa veloituksetta (6 kk) 

Lyhennysvapaalla maksat lyhennysten sijaan vain korot ja sinulle jää enemmän rahaa elämiseen. Rahoita vaikka remppaa tai vie koko perhe lomamatkalle! 

2. Lainamarginaali -50 % ja palvelumaksut 0 € (12 kk)

Nyt kannattaa hyödyntää huikeat edut ja alhainen korkotaso. Kilpailuta jo olemassa oleva asuntolainasi tai hae uutta asuntolainaa meiltä. 

3. Ilmainen talouskartoitus 

Saat asiakkaanamme oman asiantuntijan, joka ilmaisessa talouskartoituksessa auttaa sinua hahmottamaan taloutesi kokonaistilanteen ja löytämään sopivimmat ratkaisut tahtosi toteuttamiseen. 

Edut voimassa uusille asiakkaille 31.8.2019 saakka. 

Hae asuntolainaa ja tule asiakkaaksemme!

 

Suunnittele sinulle sopiva asuntolaina

Asuntolainalaskurillamme vertailet kätevästi asuntolainan maksuaikoja ja -eriä sekä hahmotat lainakokonaisuuden korkovaihteluineen. Samalla voit jättää lainahakemuksen verkossa. 
Säästöpankin asiakkaana saat apua talousasioissa esimerkiksi Oman talouden tuokiossa.
Nainen on juuri saanut oman, uuden asuntonsa avaimen.

Tahdotko ekaan omaan kotiin?

Ensiasuntoa etsiessä herää paljon kysymyksiä. Me Lammin Säästöpankissa tahdomme auttaa sinua. Ota yhteyttä ja tutustu ensiasunnon ostajan vinkkeihin. 

Tule tyytyväisten asiakkaiden pankkiin

85 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Säästöpankista saat henkilökohtaista palvelua, monipuoliset digitaaliset työkalut ja ilmaisen talouskartoituksen.